ΕΤΑΙΡΟΙ

Enae SA - Institucion Pau Casals


HOSPITALET DE LLOBREGAT, ΙΣΠΑΝΙΑ

Το ίδρυμα INSTITUCION PAU CASALS είναι ένας Εκπαιδευτικός Οργανισμός, ένα κέντρο εκπαίδευσης που ιδρύθηκε το 1982 και είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση και την συνεχιζόμενη κατάρτιση.

Το ίδρυμα διδάσκει ξένες γλώσσες εδώ και 20 χρόνια και έχει μαθητές από 5 χρονών και άνω, Αρχαρίους έως Προχωρημένους.

Το ίδρυμα έχει ευρεία διδακτική εμπειρία λόγω της διδασκαλίας τόσο σε νεαρούς μαθητές όσο και σε ενήλικες και διαθέτει καθηγητές και ειδικούς σ’ όλους τους τομείς διδασκαλίας. Το προσωπικό του Γλωσσικού τμήματος, καθηγητές και ειδικοί των γλωσσών που είναι υπεύθυνοι των μαθημάτων, έχουν όλοι πτυχίο Φιλολογίας, πτυχία μεθοδολογίας της διδασκαλίας και μεγάλη πείρα στην μετάφραση ξένων γλωσσών. Το ίδρυμα συνολικά απασχολεί 15 άτομα.

Σε τοπικό επίπεδο, το ίδρυμα συνεργάζεται με το Συμβούλιο του Hospitalet de Llobregat σε μαθήματα κατάρτισης εργαζομένων και πολιτικών υπαλλήλων στην περιοχή.

Σε περιφερειακό επίπεδο, το κέντρο συνεργάζεται με το Generalitat de Catalunya (περιφερειακή διοίκηση) στην ανάπτυξη προγραμμάτων χρηματοδοτούμενων από την κυβέρνηση για εργαζομένους και ανέργους.

Σε εθνικό επίπεδο, το κέντρο συνεργάζεται με την FORCEM που είναι η οργάνωση υπεύθυνη για το συντονισμό των προγραμμάτων συνεχούς κατάρτισης των εργαζομένων.

Σε διεθνές επίπεδο, το ίδρυμα συνεργάζεται για πάρα πολλά χρόνια ως εταίρος σε πολλά Ευρωπαϊκά σχέδια Leonardo da Vinci, καθώς και σε σχέδια LINGUA και MINERVA.